Open VLD: Uw fiets uw vrijheid!

Fietsen, het is gezond en aangenaam. Open VLD wil er ook voor zorgen dat u in Ronse met de fiets veilig op uw bestemming raakt. Onze partij vraagt in elke stad en gemeente extra aandacht voor de fietser. Want veilig overal naartoe kunnen fietsen, betekent ookmeer vrijheid!

Werken aan een fietsvriendelijk Ronse. 

Een fietsvriendelijke stad wordt je niet zomaar, het vergt jarenlange inspanningen. Een goede mobiliteit en verkeersveiligheid is daarom meer dan ooit vandaag en morgen een prioriteit voor Open VLD.

De aanleg van de “stadsboulevard” aan de Veemarkt heeft ervoor gezorgd dat fietsers nu op een veilige manier de stad kunnen doorkruisen, met afgescheiden fietspaden en aangepaste signalisatie op maat van de zwakke weggebruiker!

Om het hart van de stad met de groene long Muziekbos te verbinden werd een fietspad langsheen de Molenbeek gerealiseerd. Langsheen de Viermaartlaan werd samen met het Provinciebestuur ook een volledig nieuw fietspad aangelegd.

Het was mede dankzij onze Open VLD schepenen van Openbare werken Rudi Boudringhien en Tom Deputter dat deze fietsvriendelijke initiatieven er kwamen!


De inhoud van deze pagina werd ingegeven door Kurt Braeckman . Kurt Braeckman draagt de verantwoordelijkheid voor de inhoud.